Image Image Image Image Image

Nieuws: Een tweede seizoen van de tv serie Poesjes, vanaf eind november voor het Sinterklaas Journaal!

Scroll to Top

To Top

nieuws

 

 

13-delige serie VPRO


Voor de VPRO/StormyMinutes ben ik de afgelopen tijd aan het monteren geweest aan het tweede seizoen van Poesjes! De laatste stemmen worden op het moment nog opgenomen, maar de eerste resultaten zijn weer veelbelovend. Mede door het prachtige decor.

Vanaf november 2018, voor het Sinterklaas journaal.

 

 

 

 

 

8-delige serie

Screen Shot 2017-01-27 at 22.36.31 pm
De laatste maanden van 2016 ben ik aan het monteren
aan een documentaireserie over vier militairen die op missie zijn in het buitenland. Het verhaal van de verschillende militairen wordt onder andere verteld via dagboek fragmenten van de afgelopen twee jaar.

 

Vanaf begin februari 2017 te zien!

 

 

 

 

Documentaire

screen-shot-2016-12-28-at-8-50-34-am
Terreur, Bron van Angst is een boeddhistisch egodocument van filmmaker Camiel Zwart en zijn worsteling met de angst die onze samenleving steeds meer in een wurggreep lijkt te nemen. In een mozaïek montage van mensen en plaatsen trekken we vanuit de huiskamer van Camiel langs de Jungle in Calais naar de Brusselse wijk Molenbeek en ontmoeten we psychiaters, boeddhistische leraren.

KRO-NCRV:  20 november 2016, 15:30 op NPO2

 

 

 

 

 

Emmy Awards

Screen Shot 2016-02-23 at 14.21.28 pmDe serie Poesjes van de VPRO is door de Nederlandse Publieke Omroep geselecteerd voor de International Emmy Awards. Of de inzending succesvol is zal pas eind november blijken tijdens
de uitreiking in New York.

Deze maand is de serie bovendien op dvd uitgebracht en gaat hij op herhaling bij Villa Achterwerk!

 

 

 

 

 

Screen Shot 2016-02-23 at 14.25.53Corporate films

Dit jaar al voor diverse opdrachtgevers gewerkt aan korte en lange corporate films. Bijvoorbeeld 3 films voor De Nederlandse Bank, 2 films voor de provincie Noord-Holland en verder onder andere promo’s voor Black Bear Carbon en De Hogeschool van Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

Screen Shot 2016-02-23 at 14.11.15 pmRaffaello in het Wild

Voor Omroep Friesland werk ik aan een documentaire over dé Freek Vonk fan van Friesland. Later wil Raffaelo ook bioloog worden. Daar doet hij nu al alles voor: dvd’s kijken en ‘safari’s’ ondernemen in de Friese natuur. Alleen… Raffaelo is bang voor kikkers. Kun je dan wel bioloog worden?!

Regie Rachel Visscher

(15′ min)

in post productie, verwacht april 2016

 

 

 

Screen Shot 2015-09-10 at 23.16.01 pmPoesjes

Editor voor de serie Poesjes van de VPRO, Villa Achterwerk.  Naast eindverantwoordelijk voor de montage van de 2 extra afleveringen ook de voormontage van de 10 eerste afleveringen.

Poesjes is een nieuwe ‘real life’ VPRO-serie over de avonturen van een ‘poezenfamilie’, die in een groot poppenhuis woont op de Kattenlaan 9. Elke zondag om 9.00 uur op NPO Zapp!

Regie Nova van Dijk

(12 x 12′ min)

September 2015 

 

 

Het Geheim van EyckHet Geheim

Assistent editor voor 51 afleverigen van de fictie serie Het Geheim van Eyck (KRO-NCRV). Een kinderserie die doordeweeks dagelijks te zien is bij Zapp op NPO 3.

In ‘Het geheim van Eyck’ draait het om Tim, Lotte en Floor, die erachter komen dat er van alles mis is op de natuurcamping van hun opa. Niet alleen dat, ook in het bos en op de blijkt van alles aan de hand. Beetje bij beetje ontdekken de kinderen wat er gaande is in het bos en ontmoeten ze zelfs geheime bondgenoten. Samen gaan ze achter de waarheid aan en belanden ze in de meest spannende avonturen…

Regie Jan-Albert de Weerd / Ron Termaat

(51 x 10′ min)

Augustus 2015